حزب حاکم ایتالیا لایحه ممنوعیت پوشش اسلامی در اماکن عمومی را ارائه کرد پاریس: ایران شهروند فرانسوی-آلمانی را چند روز پس از لغو حکم جاسوسی آزاد کرد روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد

کشف یک اردوگاه زیرزمینی داعش توسط حشد الشعبی

وبگاه خبری الحشد الشعبی گزارش داد که نیروهای الحشد موفق شدند یک اردوگاه بزرگ زیرزمینی عناصر سازمان تروریستی داعش را به همراه چندین مخفیگاه این سازمان در غرب عراق کشف کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، الحشد الشعبی گزارش داد که نیروهای الحشد، یک اردوگاه بزرگ زیرزمینی عناصر سازمان تروریستی داعش را در غرب استان «الانبار» (غرب عراق)، به همراه چند مخفیگاه این گروه تروریستی را کشف کردند.

 

طبق این گزارش، هنگ دوم الحشد الشعبی با همکاری تیپ ۳۲  لشکر هشتم این سازمان در عملیات بازرسی صحرای غرب الانبار اردوگاه یادشده را کشف کردند.

 

در این گزارش اشاره شده است که در این عملیات مناطق  «غابه مناخ»، «سد مدیسیس»،‌ «وادی حلکوم»، ‌«احواض غاز عکاز»، «الهدره والکعره»، «العودان»، پایگاه هوایی «سعد»،‌ «سحالی» و «ضایع» برای پاکسازی عناصر داعشی مورد بازرسی قرار گرفتند.

 

بر اساس این گزارش، نیروهای الحشد طی این عملیات موفق شدند یک اردوگاه «بزرگ» زیرزمینی داعش را کشف کنند که متشکل از یک زندان، اتاق‌های خواب و آشپزخانه بوده است.

 

در این اردوگاه همچنین انواع مختلفی از مواد غذایی و مواد ذخیره برای خودرو کشف شده است.

 

نیروهای الحشد همچنین موفق شدند در این عملیات چند مخفیگاه زیرزمینی داعش را کشف کنند که در آن مواد غذایی و تجهیزات جاسازی شده بود.

 

طبق این گزارش، الحشد الشعبی تمام مخفیگاه‌های یادشده را منهدم کرد تا دیگر مورد استفاده عناصر داعش قرار نگیرد.

 

وبگاه الشحد الشعبی همچنین در گزارشی جداگانه  خبر داد که این نیروهای الحشد موفق شدند یک مخفیگاه تسلیحاتی و تجهیزاتی داعش را در «جزیره الرمادی» کشف کنند.

 

این اقدام، در حالی صورت گرفته است که نیروهای الحشد الشعبی طی روزهای گذشته از آغاز چندین عملیات علیه عناصر سازمان تروریستی داعش در مناطق مختلف عراق خبر داده بودند.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: حشد الشعبی داعش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار